Det finns många sätt att hitta kärlek i världen. Det bästa och enklaste sättet är med hjälp av tarotkort, om du litar på tarotkort kommer du definitivt att hitta din kärlek.

Som vi alla vet så finns det många kärlekskort i en tarotlek. Dessa kort kan hjälpa dig att hitta din sanna kärlek. Du behöver bara fokusera och ha tilltro till Tarotkorten. De kommer att göra sitt bästa för att guida dig till din sanna kärlek.  

Det finns få kort i en tarotlek som inte är förknippad med kärlek och de är här för din hjälp och vägledning till att hitta din sanna kärlek.

De älskande: Det här kortet är lite annorlunda. Det indikerar på en stor förändring i vårt kärleksliv. Detta kort innehåller en pojke utan kläder och en flicka. De har inget att dölja. Ormen är avbildad på ena sidan av kortet, vilket innebär att personen ska välja rätt i ett val av två. Frågor gällande religion och orättvisa ska erkännas. Detta kort beskriver känslan en relation mellan två personer, som bygger på en mycket djup äkta kärlek, vilket också har änglarnas välsignelse.  Det här förhållandet är inte baserat på kön, så det bör inte missförstås det genom att titta på det här kortet. Det viktiga med detta kort är att det representerar sann attraktion mellan två personer. Men det behöver inte bara gälla människor, det kan likväl stå för två ideologier, två händelser eller två grupper. Kortet pekar  på val som måste göras i livets tuffa värden. Den här bilden skiftar från olika tarotlekar, i en del kan symboliken ha utmålats som att en person fångas mellan två kvinnor på “De älskande”-kortet; där den ena av dem en av dem är jungfru och den andra är en  fresterska. Denna situation återspeglar en persons i ett dilemma eftersom många situationer uppstår framför en person många gånger så att han fastnar i valet av rätt eller fel.

Kejsarinnan: Detta kort skiljer sig från kortet, “de älskande”. Det här kortet har många möjligheter. Kejsarinnan är en vacker kvinna med blont hår och det vilar en lugn aura runt omkring henne. På huvudet bär hon en krona med tolv stjärnor som påvisar hennes koppling till den mystiska världen och även vår vanliga värld. Världen (årets tolv månader och de tolv planeterna). Hennes mantel är mönstrad med granatäpplen, symboliskt för fruktbarhet, och hon sitter på en lyxiga röda sammetskuddar. En kudde har symbolen för Venus, planeten för kärlek, kreativitet, fruktbarhet, skönhet och nåd – essensen i kejsarinnan. Detta kort är mest lyckosamt för kvinnor. Det är till stor hjälp för kvinnor som söker verklig kärlek i livet. Detta kort berättar för kvinnorna att de kan hitta sin verkliga kärlek och de måste lita på sig själva genom att inte tappa modet. Deras sanna kärlek kommer framför dem. Det är därför kvinnors förtroende är högst på det här kortet.

Ess i bägare: Det här kortet har en djup betydelse för kärlek och passion. “Ess i bägare” är en symbol för djupa känslor, intimitet, troligtvis i medkänsla och kärlek. När du får det kortet så visar det att ett frö som planterats men du är ännu inte medveten om det. Det pekar på  en attraktion, stark känsla, att veta kan vara det intuitiva eller sympatiska svaret. Externt kan betydelsen vara någon form av, gåva, och/eller kommande möjlighet, detta kort representerar känslan av att något nytt är på väg att ta form. Kortet kan även relateras till att man söker och längtar  efter kärlek. Det kan förknippas med nöje och levnads energi. När du får kortet “ess i bägare”, så får du koll på vad kärleksenergin kan komma att påverka dig. Detta kort är ofta essensen i kärlek. Oavsett om denna kärlek kan vara romantisk eller inte titta så är det två möjligheter att se på det där du kan välja att ge dig hän åt någon annan, fråga även dig själv om du kan förlåta någon eller någon kan förlåta dig. Du bör också fråga dig själv om du har någon form av kvarvarande ilska gällande kärlek, är det kanske så att att det är dax att du öppnar upp och öppet vågar visar dina känslor. “Ess i bägare”, säger du att nu din tid väldigt för en förändring här då mycket kommer att förändras, mycket finns att förvänta sej gällande kärlek.

De tre korten som ingår i Tarotleken är symboler för kärlek. Om dessa tre kort är nådiga mot dig, kommer du säkert att få din verkliga kärlek. Allt du behöver göra är att lita på dessa kort och hålla koncentrationen och öva mer och mer.