gosupermodel.se

Om mig

Välkommen

Jag är en 15-årig tjej och jag studerar i gymnasiet. I åldern 10 började nya och olika saker hända i mitt liv. Jag började tänka annorlunda på livet. Jag började ge mina vänner större betydelse än mina föräldrar och jag var alltid rädd för att förlora mina vänner. Jag skulle göra något för min vänskap. Jag blev mer intresserad av mode och vill se bra ut.

Jag började experimentera med mina kläder och frisyrer. Jag började också investera min tid på hur man gör smink. Jag började nu oroa sig för min kroppsbyggnad också. Jag vill inte vara fet eller ville jag vara mager eftersom jag inte vill vara ett roligt ämne. Jag började söka uppmärksamhet från folk i min omgivning och ville att de skulle känna mig. Därför började jag delta i nästan alla aktiviteter som skedde i skolan och försökte göra mitt bästa. Jag började utveckla intresset för min framtid och var nyfiken på det. Samtidigt mötte jag också en stor distraktion i mitt liv. Jag slog puberteten och började utveckla en attraktion mot det motsatta könet.

De senaste 5 åren var skiftningen av min tonåring mot en ny tjej. Jag upplevde mycket mer än detta. Det här är platsen där jag kommer att dela information om flickorna i åldern mellan 10 och 15 år som är begynder att intresse för mode, stil och frisyr. Några mer generella uppgifter kommer också att tillhandahållas som pubertet, grupptryck och mycket mer.