Det fanns en tid då barnen brukade bära kläder enligt sina föräldrars önskemål. Vid den tiden hade barn inte mycket kunskap om vad man skulle ha på sig i modeskläder. Vid den tiden var kläderna som föräldrarna köpte, barn skulle bära dem lyckligt men nu är det inte så.

Idag har tiderna och omständigheterna ändrats. Idag har barnens fascination ökat väldigt snabbt mot mode. Här ligger vårt fokus på den specifika kategorin tjejer i åldern 10-15 år. Idag är små tjejer vars mjölktänder inte har brutits, de skär också modeformen. Min egen dotter, som bara är tolv år gammal, har kläd av eget val. Att störa hennes val satte mig i ett allvarligt argument med henne. Det är väldigt överraskande att se att det sätt som var begränsat till tjejerna ovanför tonåren, har det också blivit den del av tjejens liv som åldras mellan 10 och 15 år. Modetillskottet har i hög grad påverkade de yngre tjejerna att de har startat det otaliga experimentet i deras kläder och frisyr för att göra sitt utseende attraktivt innan de går in i ungdomen.

Ibland verkar den här mörka modetävlingen attraktiv och blir ibland en skratt av att bli ett prov. Den främsta orsaken till den unga tjejens attraktion mot mode är tv. Mode har också visats framträdande i kanalernas kanaler och reklamfilmer. Små tjejer älskar att kopiera de kända kändisarna som kommer på tv.
Min 11-åriga dotter vet allt om flickans kläder. Nyligen förklarade hon för mig hur tjejerna har mycket mer möjligheter att bära än pojkarna. För några veckor sedan gick vi och shoppade i ett köpcentrum. Jag var beredd att jag måste betala för en mängd kläder till mina döttrar som denim, jacka, tröja, toppar, shrug osv. Sedan insåg jag inte det enda sättet men det finns mycket mer. Skodon är också en stor del av modebranschen. Min dotter spenderar mycket tid på att prova olika slags skor som läker, stövlar, sandaler och avslappnade skor. Sedan tog hon mig till ett armband, där hon köpte några guldfärgade armband. Sedan övertygade hon mig om att köpa en handväska genom att berätta att det är trending nuförtiden. Det var ganska hektisk dag för mig, eftersom jag inte har så mycket nyfikenhet på mode som min dotter har.

Min dotter hade en gång ett mycket långt hår och jag älskade dem. Men en dag när jag återvände hem från kontoret, klippdes dessa hår till hälften av deras längd och anledningen till denna frisyr var en tv-skådespelerska som har samma typ av frisyr. Hennes nästa plan att experimentera med håren är att markera dem på hennes födelsedag. Min dotter försöker också ofta hennes händer på att göra nagelkonst med olika färger av nagelfärg / polish. Ibland tittar hon på YouTube-videor för att lära sig det, men ibland är det hennes kreativitet som resulterar i ett mästerverk av nagelkonst.
Det är mycket tydligt att modebranschen framgångsrikt har riktat livet för små tjejer som också distraherar dem från sina studier. Äntligen säger jag att föräldrar inte helt kan eliminera mode från livet hos sina små tjejer, men de borde definitivt försöka begränsa mode i deras dötters liv.