Mode är inte vad du köper; Det handlar om attityden och hur du bär dig själv. Tonåring är den mest förvirrande åldern och det handlar också om att vara en individ och göra ditt eget varumärke. Om du har en tjej hemma mellan åldersgruppen 10 till 15 år, har du förmodligen sett henne oroa sig över vad du ska ha på dig och hur du ska stila hennes utseende. Här diskuterar vi stil och mode som hjälper en tonårsflicka att hitta sin stil och trivs.


Färg lager
Lager är en mode trend som alltid går perfekt med alla åldersgrupper. En färgstark väst med en färgstark tröja eller jacka på toppen tillsammans med slät denim med sneakers och kontrast eller matchande korsväska kommer att lösa allt överdådigt.

Magtröja
En gröda är en vintergröna outfit för tjejer. En tonåring kan ha en söt randig skörd i neutrala toner, till exempel svartvit randig och ett par enkla denim tillsammans med några tillbehör, till exempel en klocka eller ett armband.

Blå denimjacka
En denimjacka i blå nyans med en vanlig skjorta och topp över en väst- och denim-kombination eller över formell klädsel eller över en kombination av knäppt skjorta svart denim.

Ett par glasögon
Stora och tunna glasögon kan vara en stor stil uttalande för tonåringar. Det bästa med att använda glasögon som modetillbehör är att man kan välja vilken typ av utseende de vill skapa. Ett par livfulla glasögon kan göra klänningen roligare att bära antingen på formals eller casuals.

Arm prydnad
Att pryda armarna med rätt typ av tillbehör är ett stort modeuttalande som man faktiskt kan blanda och matcha med olika armband. Hon kan välja ett läderarmband, flätat armband, tjock juvelprydda armband, träarmband, pärlstavarmband och många fler. Men en för mycket armband kan vara lite klumpig. Så håll tillbehör till ett minimum.

Stövlar
Stövlar är i mode från en lång tid och nu sakta ockuperar även de små flickornas mode. Det ger en mogen look till tjejerna. Det är inte en bekväm sak men ser definitivt vacker ut och händer.

Frisyre
Frisyren bidrar enormt till flickans stil. Det är därför du kan se tjejer med olika frisyrer och det med olika färger. Det är väldigt intressant att se tjejer som har raka hår, krullar håret och tjejerna med lockiga hår räcker ut sina hår.

Nagel konst
Nagellack är ett välkänt verktyg för att förbättra naglarnas skönhet, men nagelkonst är en ny sak på marknaden. Flickor använder olika färger nagelfärg för att dra på naglarna och det ser ganska cool ut på naglarna. Nail art är mycket populär speciellt bland tjejer 10-15 år.

Traditionella klänningar
Flickor har också ett stort intresse för traditionella klänningar som de kan bära i traditionella eller familjefunktioner. Det här är en väldigt bra sak, oavsett vad som är trendigt på marknaden, bör vi inte glömma våra kulturella och traditionella kläder.