Jag har länge tänkt försöka prata med en siare men kunde inte få modet att göra det. Förra veckan gav en vän till mig ett nummer att ringa på, och det gjorde jag utan att tänka på det. Det var numret till en siare när jag ringde det, jag visste om det. Och jag kan inte säga hur avslappnad jag kände när jag pratade med honom. Han får inte bara vad jag ville veta utan han gav mig också den lösning som jag såg ut från länge.

Först tänkte jag att det här samtalet skulle pågå i några minuter, men när jag började prata och uttryckte mig gick det bara av. Det var lätt att prata med honom i telefon, eftersom jag inte var bekväm att göra det när jag stod inför honom. Jag kan säga att de har någon form av magisk eller psykisk kraft genom vilken de kan ta reda på vad vi letar efter och hur vi kan få det på det mest bekväma sättet. Jag säger bara att du också bör pröva det för mig fungerar det och jag hoppas att det fungerar också för dig … bara prova dem för att hjälpa dig … Min vän gav mig ett nummer från en siare från denna webbsida: www.synskonline.se