Jag undrade, har jag valt rätt arbete för mig eller måste jag göra ett annat val? Vid en tidpunkt kommer människor över denna situation, där de behöver tänka på om arbetet som de gör är rätt eller de behöver välja ett annat arbete för sig själva, svaret på denna fråga ligger inuti dig som du är mentor och förare av ditt liv som kan bara bestämma i vilken riktning du ska ta ditt liv. Det är alltid en lätt uppgift för en man att välja det arbete de tycker om. De kan byta från ett arbete eller företag till en annan så ofta men det är inte detsamma för kvinnornas publik i denna värld. Du går någonstans men det lätta jobbet är inte bra för kvinnorna. Överallt domineras av berättelser. Som vi vet att vi arbetar för att få lycka i vårt liv, har lycka olika parametrar för olika individer. Det är ett mycket gammalt ordspråk att det bästa sättet att arbeta är att göra ditt hobbyarbete, så att du börjar göra saker som du gillar och du kommer att vara kär i ditt arbete. Du måste välja jobbet efter eget val men inte välja vad andra lämnade för dig.

För att få svaret på din fråga om du behöver göra ett annat val eller om du har valt rätt arbete kan du förstå var din lycka ligger i ditt liv. För att bättre förstå detta ämne av oro kan vi förstå ingrediensen för ett lyckligt och tillfredsställande liv för en människa, dvs rik, passform och behärska allt som någonsin önskats. Nu i medicinska terminologier finns det 4 grundläggande kemikalier i vår kropp som orsakar mänsklig lycka

· Dopamin

· Endorfiner

· Serotonin

· Oxytocin

Nu i vår resa för att vara passande kroppslösningar Endorphins är vi rika, vi uppnår många mål och fullgör alla uppgifter som frigör dopamin. Men hur är det med de andra två kemikalierna, eftersom alla 4 kemikalier behövs för ett gott liv. Serotonin är den kemikalie som släpps ut i kroppen när vi har det bra och gagnar andra, dvs självlösa hängivenhet. Och oxytocin släpps när vi blir nära andra människor genom att vara mer sociala.

Nu är det dags att tänka var du ser dig själv i dessa faser. Gör du tillräckligt för att få dessa två viktiga kemikalier för ditt liv. Så för att njuta av ditt arbete och hitta att du måste vara socialt mer involverad och behöver lära dig att ge konsten att ge. Om ditt nuvarande arbete ger dig tillräckligt med möjligheter att interagera med andra smänniskor och dela lycka med andra genom att göra bra då du har valt rätt arbete är det bara att du behöver uppfinna dig själv och börja titta på ditt arbete med sina positiva sidor. Kom alltid ihåg, varje form av lycka ligger i delning och omsorg så gör bra och mer bra kommer till dig. Det här kallas livets och konstens livsfilosofi.
Hoppas det här gör att du ser de nya dimensionerna i ditt nuvarande arbete och hjälper dig också att hitta rätt arbete du kommer att tycka om att göra.

Varje kvinna vet vad “problemområden” betyder, och om du bara löser dina “problemområden” kommer du att lösa dina faktiska “problem”.