Där jag bor har jag en källare, två trappor ner som jag inrett väldigt gulligt. Med kläder från förr- som jag inte vill slänga bort. Och t.o.m. min gamla nalle jag hade som liten står på byrån. Den kommer jag aldrig att slänga! Men när jag är där har jag besvärats ibland av att det luktar gammal rök. Och det kommer av att mormor rökte där i flera år när hon levde. Försökt vädra, och haft på parfym- men det funkar bara en stund. Och då fick jag tips av en kompis som sa att jag skulle pröva nåt väldigt effektivt. Nåt som heter “sanera med ozon”.

Nu vet jag knappt vad det är- men man kan rengöra med det och på så vis få en bättre luft. Så jag letade på nätet och hittade ett företag som säljer såna maskiner. Ville ha en liten och nätt en och som verkade enkel. Nu var alla jättedyra! – men så hittade jag ett företag som var billigare än alla andra på Ozon Stockholm. Så bra pris! Så då beställde jag ett sånt. Och den var jättelätt att ställa in (för jag är inte alls tekniskt intresserad) bara att dra på ett vred- så skötte den sig själv. Man fick inte vara där under tiden- så satte på den då jag gick till jobbet och då hade den stängts av när jag kom hem. Sen var det bara å vädra ut det instängda. Men jag tog ut min nalle, paddan, och de finaste kläderna och olje tavlan jag målade i första klass innan. Jag ville vara säker på att de inte skulle förstöras eller så.

Och jag måste säga att efter jag vädrat ett par timmar- blev jag glatt förvånad- det blev en jätteskillnad! Det luktar ingenting nu! Och kommer det fram lite grann längre framöver?- gör jag bara om processen, sa de på ozonstockholm.se när jag ringde. Och jag fick lära mig att hälsosam luft- luktar ingenting! Kanske därför jag gått med huvudvärk sista tiden? Det här är verkligen något jag kan rekommendera dig, om du tycker det luktar nåt konstigt i ditt hem eller så. Och man behöver inte oroa sig för att den tar slut fort- för den är laddad att hålla i flera tusen timmar! Sååå bra!