Vissa människor vet inte ens att de äter eller konsumerar de felaktiga sakerna, och i de flesta fall leder det till missfall. Därför är det mycket viktigt att veta om vad du planerar att äta. Det är mycket viktigt att vara försiktig med din hälsa och kost under graviditeten. Ett av dina misstag kan vara farligt för din hälsa eller barnet i din livmoder. Vissa människor vet inte ens att konsumera felaktiga saker kan vara de främsta orsakerna till missfall av sin egen bebis. Därför är det mycket viktigt att veta om maten du ska äta. Låt oss berätta vilka saker du inte ska äta under graviditeten.

Papaya – Tja, papaya anses vara bra för hälsan, men risken är också större under graviditeten. Under graviditeten är det förbjudet att äta, för att äta papaya under graviditeten är risk för missfall.

Alkohol – Enligt American College of Obstetricians och Gynecologists och American Academy of Pediatrics forskare finns det mycket alkohol i världen som kan påverka utvecklingen av ett barn som är född i livmodern. Även experter hävdar att en droppe alkohol under graviditeten också kan påverka barnet.

För mycket salt – Använd inte alltför stort salt under graviditeten. Doktorer rekommenderar dock att man äter mindre salt. Detta ökar risken för hjärtsjukdomar. Men under graviditeten ökar inte bara blodtrycket, utan orsakar även svullnad i ansiktet, armar eller ben.

Kinesisk mat – Den innehåller MSG. Dvs. mononatriumglutamat, vilket är skadligt för utvecklingen av livmodern och på grund av vilket barnet kan se försvar även efter födseln. Sojasåsen finns i den och innehåller en stor mängd salt, vilket kan orsaka högt blodtryck för den gravida kvinnan som är extremt farlig.

Det råa ägget – Folk som går till gymmet äter ofta rå ägg, men vet du att att konsumera det under graviditeten kan leda till många biverkningar. I själva verket finns salmonellabakterier i ägget, vilket kan leda till matförgiftning. Så under graviditet rekommenderas det att inte äta råa ägg.

Det är tillrådligt av de flesta läkare i världen och glöm inte att detta är för ditt eget bästa. Du har fortfarande resten av ditt liv att äta / dricka, så varför inte ta en paus.