För att göra ditt liv lite enklare har vi avrundat ett antal av våra hälsosamma strategier för att hjälpa dig att nå dina mest ambitiösa träningsmål ännu snabbare.

Håll din kropp hydrerad
Det är alltid viktigt att hydrera så att du kan hålla dig energisk och ha det bästa träningspasset. Elektrolyt laddade atletiska drycker kan dock vara en källa till onödiga kalorier, så “dricksvatten är oftast bra tills du tränar i mer än en timme. Gärna gå till vanliga Gatorad-typer drycker, vilket kan ge dig en fördelaktigt fyllnings ökning.

Hitta din fitness vän
Gör en lista över alla dina tränings vänliga vänner och se sedan vem som passar detta kriterium. Kan din kompis träffas för att träna regelbundet? Är hon stödjande (inte störande) av dina mål? Och senast, kommer din kropp att kunna följa med dig eller till och med driva dina gränser i viktiga träningspass? Om du har någon som passar alla tre, ring det här telefonsamtalet.

Böj ditt söt begär
Fick en sen natt socker behov som bara inte kommer att sluta? “För att tillfredsställa din söta tand utan att trycka dig själv över kalori kanten, även i sena kvällstimmarna, tänk “frukt först ” Så motstå de chokladkake visslan, och istället njut av ett skivat äpple med en matsked med nötsmör (som jordnötssmör eller mandel) eller färska fikon halvor spridda med ricotta. Sedan sov sött och vet att du fortfarande är på rätt, hälsosamma spår.

Köp bekväma skor
Dina skor ska känna sig bekväma från det första steget. annars hitta något som ger dig rätt komfort. Så shoppa på kvällen dina fötter svullna under dagen och sluta på sen eftermiddag, så du vill shoppa när de är på deras största. Se också till att smygarna är lite rymliga, tillräckligt så att du kan vinkla tårna, men inte mer än det.

Hitta dina perfekta låtar / musik
Folk säger att det är bra att komma i ett spår med musik. För att välja den ultimata iPod-spellistan, tänk på vad som händer. Lyssna på vad vi skulle överväga “avkopplande” musik, som symfonimusik, medan du gör ett hårt träningspass. Bara pumpa dig själv och gå med vilken musik som du finner upplyftande.

Kontrollera din vikt
Gör en vana att kontrollera din vikt varje vecka för att veta var din kropp tar dig. Följ din kost och i slutet av veckan eller månaden, nu är det dags att börja spåra dina framsteg. Det är bäst att gå på skalan på morgonen innan du äter eller dricker – och innan du tar dig i dina dagliga aktiviteter.

Vänd på din fusk dag
Tänk på att äta godis eller känna sig skyldig till den jätte sundae som du haft på din brors födelsedagsfest? En enda dag leder vanligtvis inte till någon betydande viktökning. Det handlar om vad du nästa dag och dagen efter det är verkligen viktigt för dig, så håll dig inte borta. Var noga med att whittle bort vid de extra kalorierna under nästa dag eller två, helst genom att öka träningen istället för att äta för lite. Svält är inte det friska svaret!

Krydda upp din mat
Lösningen är här för att krydda din diet. Har gott om kryddor, färska örter och citroner vid din matlagning och samtal. “Det är fantastiskt vad ett litet stänk kryddor, stänk av örter, nypa citronskal eller limejuice kan göra för att mata upp en maträtt och din kost. De innehåller nästan inga kalorier. Experimentera med din middag ikväll!

Öka ditt fiberintag
Fiber är ett av de näringsämnen som håller dig full och drivs hela dagen. Om du försöker få passform och kasta pund är fiber din bästa vän. Enligt en studie slutade de deltagare som konsumerade 30 gram fiber per dag och gick ner i vikt och förbättrade hjärtats hälsa mycket snabbare än andra. Så när det gäller att hålla sig frisk och smal, sikta på det 30 gram fiber målet!

Visst, det kan vara en smärta att dra ut sig själv för en morgonträning. Men enligt en studie som valde en 45-minuters månad, skulle svettbåge kunna orsaka en metabolisk spik och hjälpa din kropp att fortsätta att bränna ytterligare 190 kalorier under hela dagen. Nu är du nog trött på att höra hur frukost är dagens viktigaste måltid, men det här trötta rådet kan inte vara sant! I en studie som avslutades vid Imperial College of London var deltagare som hoppade över frukosten mer frestad att nå fram till ohälsosamma livsmedel med hög kalori senare på dagen. Ytterligare forskning visade att kvinnor hade en större nedgång av ghrelin (hungerhormonet) när de åt en stor frukost jämfört mot en liten.