Jag tror vi alla är skyldiga till att då och då lyssnat på föräldrar eller vuxna runt omkring oss som har sagt till oss att du kan inte ha på dig det eller det är inte passande. Det är denna dåliga negativa attityden om vi unga har lärt oss är okej och vi har lärt oss att ta det utan att känna oss berättigade till att försvara oss.

Det är dags för oss att erkänna att det är inte okej för någon som är äldre att ifrågasätta det vi har på oss för att dom har redan gått igenom den spännande transformationen av att hitta sig själv. Vi är i åldrarna där vi måste få lov att prova ha på oss något galet och crazy. Om vi inte får prova på att förvandla oss själva med smink, hår och kläder så har vi inte en möjlighet till att hitta våra vuxna karaktärer och få vara den vi vill vara och behöver få vara för att känna oss självsäkra och uttrycksfulla medans vi växer.

Jag uppmuntra alla som får höra att du inte kan eller borde ha på dig något att upplysa dom som säger det till dig att du behöver få en chans att göra misstag för det kommer bara göra dig till en bättre och mer självsäker vuxen.